Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Gemengde Bloembollen
Uitverkocht

Vrolijke Vlinder Bloembollentas

€17,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 40

Vrolijke Vlinder Bloembollentas is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Vrolijke Vlinder Bloembollentas kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Vrolijke Vlinder Bloembollentas kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Vrolijke Vlinder Bloembollentas voor slechts € 17,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
De natuurlijke leefomgeving van vlinders wordt wereldwijd bedreigt. Dit is een enorm probleem voor de voedselproductie, alsmede de natuurlijk biodiversiteit.

Een aanzienlijk percentage van de verkoopprijs van dit product wordt door onze leverancier geschonken aan de Nederlandse Vlinderstichting.
Toon alle Gemengde Bloembollen
Specificaties
sku JUB-720211
Levertijd 4D
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt bloembollen Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand maart   april   mei   juni  
Plantmaand september   oktober   november   december  
Planttype Sierui
Kleur Gemengd   Paars   Wit  
Planthoogte 10 - 40 cm   40 - 60 cm  
Aantal per verpakking 40