Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Petunia zaden
-34%

Petunia, lage soorten Choice Mixed

€0,99

Normale prijs: €1,49

Je bespaart 34%

Levertijd 1D
Aantal per verpakking 1500
Latijnse naam Petunia hybrida nana compacta

Petunia, lage soorten Choice Mixed is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Petunia, lage soorten Choice Mixed kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Petunia, lage soorten Choice Mixed kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Petunia, lage soorten Choice Mixed voor slechts € 0,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Vrolijk en kleurrijk mengsel, is gemakkelijk op te kweken en over het algemeen vrij van problemen. Wel heel fijn zaad, dus dun zaaien. Zaaien onder glas in zaaibakje bij kamertemperatuur. Na opkomst verspenen in potten, afharden en als de plantjes voldoende groot zijn op plaats van bestemming uitpoten. Pas op voor nachtvorst. Geschikt voor borders, perken, potten en bloembakken.
Toon alle Petunia zaden
Specificaties
sku SL5970
Levertijd 1D
Plantmaand februari   maart   april  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Plantmaand onder Glas Maart April Mei
Produkt zaden Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Kleur Gemengd  
Planttype Bloemen
Standplaats volle zon  
Aantal per verpakking 1500
Latijnse naam Petunia hybrida nana compacta