Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Lupinezaad

Lupinus Russell Hybrids Mix - Lupinus

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 75
Latijnse naam Lupinus polyphyllus
Lupinus Russell Hybrids Mix - Lupinus. Mengsel van alle mogelijke kleuren en geuren in opstaande trossen die een vrolijk accent aan de border geven. De bloemen zijn vaak tweekleurig. De meerjarige lupine bloeit (kleur)rijker dan de eenjarige. Ze stellen weinig eisen aan de grond. Dun uitzaaien direct ter plaatse, dat scheelt weer werk bij het uitdunnen. Kan het eerste jaar al bloeien, maar uitbundiger het volgende jaar.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Lupinus Russell Hybrids Mix - Lupinus is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Lupinus Russell Hybrids Mix - Lupinus kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Lupinus Russell Hybrids Mix - Lupinus kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Lupinus Russell Hybrids Mix - Lupinus voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Lupinezaad
Specificaties
sku SL5795
Levertijd 1D
Planthoogte
Produkt zaden   Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand juni   juli   augustus  
Plantmaand mei   juni   juli  
Planttype Bloemen
Standplaats half schaduw   volle zon  
Kleur Gemengd  
Aantal per verpakking 75
Latijnse naam Lupinus polyphyllus