Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Lupinezaad

Lupine 1-jarig mix - Lupinus

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 90
Latijnse naam Lupinus hartwegii
Lupine 1-jarig mix - Lupinus. Eenjarige lupine, die hoofdzakelijk bloeit in de kleuren licht- en donkerblauw, licht- en donkerroze en wit. De wortels van de plant binden stikstof aan zich. Bij het afsterven van de wortels van de plant komt deze stikstof in de grond vrij, wat prettig is als groenbemesting. Zaaien direkt in de volle grond en na opkomst uitdunnen en later uitplanten.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Lupine 1-jarig mix - Lupinus is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Lupine 1-jarig mix - Lupinus kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Lupine 1-jarig mix - Lupinus kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Lupine 1-jarig mix - Lupinus voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Lupinezaad
Specificaties
sku SL5785
Levertijd 1D
Kleur Paars   Roze   Wit  
Plantmaand maart   april   mei  
Bloeimaand mei   juni   juli   augustus  
Produkt zaden   Bemesting en bestrijding Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Bodembedekkers   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Planttype Bloemen
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planthoogte
Aantal per verpakking 90
Latijnse naam Lupinus hartwegii