Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Klokjesbloem
-25%

Klokjesbloem dubbelbloemig gemengd

€1,49 (Incl BTW €0,12)

Normale prijs: €1,99

Je bespaart 25%

Levertijd 1D
Aantal per verpakking 1250
Latijnse naam Campanula medium

Klokjesbloem dubbelbloemig gemengd is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Klokjesbloem dubbelbloemig gemengd kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Klokjesbloem dubbelbloemig gemengd kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Klokjesbloem dubbelbloemig gemengd voor slechts € 1,49 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Deze populaire cottage garden" plant wordt in onze tuinen al gezien vanaf 1596 en is geïmporteerd uit Spanje. Een uitstekende snijbloem, die het lang op water uithoudt. Probeer eens een paar planten in een pot, voor in de serre of oranjerie, waar ze dan beschermd opgroeien. Prachtig! Deze 2 jarige bij voorkeur direct in de volle grond zaaien en uitdunnen of verplanten."
Toon alle Klokjesbloem
Specificaties
sku SL5245
Levertijd 1D
Produkt zaden Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand mei   juni   juli  
Plantmaand maart   mei   juni   juli  
Standplaats half schaduw  
Planthoogte 60 cm en groter  
Kleur Gemengd  
Aantal per verpakking 1250
Latijnse naam Campanula medium