Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Ipomoea zaden

Klimmende Winde Choice Mixed (Ipomoea)

€1,59
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 75
Latijnse naam Ipomoea tricolor

Klimmende Winde Choice Mixed (Ipomoea) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Klimmende Winde Choice Mixed (Ipomoea) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Klimmende Winde Choice Mixed (Ipomoea) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Klimmende Winde Choice Mixed (Ipomoea) voor slechts € 1,59 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Een prachtig mengsel van fraaie kleuren, op elkaar afgestemd qua groeikracht en snelheid. In de tuin tegen een klimsteun in de vollegrond planten of in grote bloem- en balkonbakken. De vele bloemen verschijnen dagelijks, meestal in de nacht, en verwelken weer in de middag. Voorzaaien onder glas en later verplanten is ook goed mogelijk.
Toon alle Ipomoea zaden
Specificaties
sku SL5615
Levertijd 1D
Kleur Gemengd  
Planthoogte 60 cm en groter  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Plantmaand onder Glas Maart Mei April
Bloeimaand juli   augustus   september  
Produkt zaden Klimplant Zomerbloeiers
Plantmaand mei   juni  
Planttype Bloemen
Aantal per verpakking 75
Latijnse naam Ipomoea tricolor