Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Klaproos zaden

Klaproos Rood - Buzzy Poppy Flowers

€1,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 9000
Latijnse naam Papaver rhoeas

Klaproos Rood - Buzzy Poppy Flowers is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Klaproos Rood - Buzzy Poppy Flowers kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Klaproos Rood - Buzzy Poppy Flowers kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Klaproos Rood - Buzzy Poppy Flowers voor slechts € 1,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Rode klaprozen zijn in het Verenigd Koninkrijk het symbool van de eerste Wereldoorlog (Remembrance Day). Vanaf eind maart tot eind mei buiten zaaien; breedwerpig of in regels en dan iets uitdunnen.
Toon alle Klaproos zaden
Specificaties
sku XX-080853
Levertijd 1D
Planttype Bloemen
Produkt zaden Snijbloemen   Zomerbloeiers
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Planthoogte
Plantmaand maart   april   mei  
Standplaats volle zon  
Kleur Rood  
Aantal per verpakking 9000
Latijnse naam Papaver rhoeas