Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Calendula

Goudsbloem Orange EKO - Calendula

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 75
Latijnse naam Calendula officinalis
Biologisch geteelde zaden. De ouderwetse enkelbloemige goudsbloem met donker hart. Een gemakkelijke snijbloem met oranje bloemen en fris groen, welriekend blad. Fijngehakte bloemblaadjes hebben een zoete, scherpe smaak en kunnen goed in salades gebruikt worden. In de volksgeneeskunde is de goudsbloem zeer bekend. Vraagt een zonnige plaats en normale tot droge grond. Zaaien onder glas of op zaaibed, verspenen en op definitieve plek planten.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Goudsbloem Orange EKO - Calendula is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Goudsbloem Orange EKO - Calendula kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Goudsbloem Orange EKO - Calendula kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Goudsbloem Orange EKO - Calendula voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Calendula
Specificaties
sku SL5221
Levertijd 1D
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober  
Plantmaand maart   april   mei   juni  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planttype Bloemzaden
Produkt Biologische-Ecologische zaden Snijbloemen   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Kleur Oranje  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 75
Latijnse naam Calendula officinalis