Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Gerbera zaden

Gerbera grootbloemige gemengd

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 25
Latijnse naam Gerbera jamesonii

Gerbera grootbloemige gemengd is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Gerbera grootbloemige gemengd kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Gerbera grootbloemige gemengd kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Gerbera grootbloemige gemengd voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Deze gerbera is vernoemd naar Jameson, een plantenverzamelaar. Gerbera's spreken met hun kleuren. Ze stralen vrolijkheid en levendigheid uit. Zaaien onder glas en na opkomst de hanteerbare plantjes verspenen, de planten flink laten doorwortelen en dan in bakken of potten planten. Het is dan gemakkelijker om 's winters de planten binnen te laten overwinteren. Bloeit in het 2e jaar.
Toon alle Gerbera zaden
Specificaties
sku SL5495
Levertijd 1D
Produkt zaden Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Plantmaand maart   april   mei  
Bloeimaand mei   juni   juli   augustus  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Planttype Bloemen
Kleur Gemengd  
Standplaats volle zon  
Plantmaand onder Glas Maart April Mei
Aantal per verpakking 25
Latijnse naam Gerbera jamesonii