Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Aubretia

Aubretia Mix, Blauwkussen

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 800
Latijnse naam Aubrieta hybrida

Aubretia Mix, Blauwkussen is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Aubretia Mix, Blauwkussen kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Aubretia Mix, Blauwkussen kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Aubretia Mix, Blauwkussen voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Lage, kussenvormende planten. Vanaf eind maart tot ver in juni zijn de planten overdekt met bloemen. Tinten in blauw en paars, maar ook roze, rode variëteiten. De aubrieta's zijn toe te passen tussen stenen en tegels, hangend over muurtjes en in plantenbakken. Zaaien in de volle grond of op zaaibed. In de nazomer op plaats van bestemming zetten.
 
Toon alle Aubretia
Specificaties
sku SL5190
Levertijd 1D
Plantmaand maart   april   mei   juni  
Bloeimaand april   mei  
Kleur Blauw   Paars   Rood   Roze  
Produkt zaden Voorjaarsbloeiers
Planttype Bloemen
Planthoogte 0 - 10 cm  
Standplaats half schaduw  
Aantal per verpakking 800
Latijnse naam Aubrieta hybrida