Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Anjer

Steenanjer Lindoya - Dianthus

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 550
Latijnse naam Dianthus deltoides erectus

Steenanjer Lindoya - Dianthus is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Steenanjer Lindoya - Dianthus kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Steenanjer Lindoya - Dianthus kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Steenanjer Lindoya - Dianthus voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
De steenanjer (Dianthus Chinensis) werd vroeger gebruikt voor potpourri's en bloemstukjes. Lindoya vormt zoden van dicht groen blad, blijft laag, is enkelbloemig en heeft een karmijnroze kleur. Doet het goed in volle zon. Bij vroege zaai, dus onder glas, mogelijk bloemen in 't eerste jaar. Kan echter ook goed in de volle grond op een zaaibedje worden gezaaid en later worden verplant.
Toon alle Anjer
Specificaties
sku SL5430
Levertijd 1D
Plantmaand onder Glas Maart Mei April
Produkt zaden Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Groenblijvend   Bodembedekkers   Zomerbloeiers
Bloeimaand juli   augustus   september  
Kleur Roze  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Plantmaand mei   juni  
Planttype Bloemen
Standplaats volle zon  
Aantal per verpakking 550
Latijnse naam Dianthus deltoides erectus