Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Anjer

Anjer Picotee Fantasy mix

€2,79
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 300
Latijnse naam Dianthus caryophyllus

Anjer Picotee Fantasy mix is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Anjer Picotee Fantasy mix kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Anjer Picotee Fantasy mix kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Anjer Picotee Fantasy mix voor slechts € 2,79 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Een eenjarige, rijkbloeiende en heerlijk geurende anjelier, waarvan de bloemen zijn gestreept en voorzien van vlekjes. Een bijzonder soort, die uitstekend geschikt is voor perken, borders, groepen en natuurlijk als snijbloem. Zaaien op warmte en later verspenen, afharden en uitplanten. Door de uitgebloeide delen te verwijderen, bevordert u een rijkere en langere bloei.
Toon alle Anjer
Specificaties
sku SL5420
Levertijd 1D
Plantmaand onder Glas Maart Mei April
Produkt zaden Geurend   Snijbloemen   Zomerbloeiers
Plantmaand maart   april   mei   juni  
Standplaats volle zon  
Bloeimaand juli   augustus   september  
Planttype Bloemen
Planthoogte 40 - 60 cm  
Kleur Roze  
Aantal per verpakking 300
Latijnse naam Dianthus caryophyllus