Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tagetes zaden

Afrikaan Orange Flame - Tagetes

€1,59
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 165
Latijnse naam Tagetes patula nana

Afrikaan Orange Flame - Tagetes is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Afrikaan Orange Flame - Tagetes kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Afrikaan Orange Flame - Tagetes kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Afrikaan Orange Flame - Tagetes voor slechts € 1,59 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Heeft een helder oranje pluim met bruine manchet. Een lage variëteit met dubbele bloemen. Uitstekend geschikt voor de lage border, randen, maar ook in potten, containers, kuipen en bakken. Regelmatig verwijderen van de uitgebloeide bloemen verlengt de bloeitijd. Afrikaantjes zijn goed bestand tegen droogte. Denk bij de jonge plantjes wel aan de slakken!
Toon alle Tagetes zaden
Specificaties
sku SL6185
Levertijd 1D
Plantmaand onder Glas April Mei
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Produkt zaden Bijen-Vlinders   Zomerbloeiers
Plantmaand mei   juni  
Kleur Oranje  
Planttype Bloemen
Planthoogte 10 - 40 cm  
Standplaats volle zon  
Aantal per verpakking 165
Latijnse naam Tagetes patula nana