Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tagetes zaden

Afrikaan Bolero - Tagetes

€2,19
Levertijd 1D
Aantal per verpakking 130
Latijnse naam Tagetes patula nana

Afrikaan Bolero - Tagetes is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Afrikaan Bolero - Tagetes kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Afrikaan Bolero - Tagetes kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Afrikaan Bolero - Tagetes voor slechts € 2,19 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Mahonierood met goudgele markeringen. Een lage variëteit met dubbele bloemen. Uitstekend geschikt voor de lage border, randen, maar ook in potten, containers, kuipen en bakken. Regelmatig verwijderen van de uitgebloeide bloemen verlengt de bloeitijd. Afrikaantjes zijn goed bestand tegen droogte. Denk bij de jonge plantjes wel aan de slakken!
Toon alle Tagetes zaden
Specificaties
sku SL6200
Levertijd 1D
Kleur Oranje   Rood  
Standplaats volle zon  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Plantmaand mei   juni  
Plantmaand onder Glas Mei April
Produkt zaden Bijen-Vlinders   Zomerbloeiers
Bloeimaand juli   augustus   september   oktober  
Planttype Bloemen
Aantal per verpakking 130
Latijnse naam Tagetes patula nana