Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tulpenbollen
Uitverkocht

Tulpen Botanisch Mix

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Tulipa

Tulpen Botanisch Mix is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tulpen Botanisch Mix kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tulpen Botanisch Mix kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tulpen Botanisch Mix voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Botanische tulp zijn dwerg tulpen. Het zijn ideale tulpen voor rotstuinen, potten en containers en bloemenborders. Botanische tulpenbollen bloeien vanaf maart en hebben een zeer lange bloeitijd. De bloembollen kunnen jarenlang op dezelfde plek in de grond laten staan en verwilderen. Ze zullen u elk jaar weer aangenaam verrassen met hun bijzondere kleurrijke bloemen!
Toon alle Tulpenbollen
Specificaties
sku 322-J-305240
Levertijd 2D
Produkt bloembollen Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Plantmaand september   oktober   november   december  
Planttype Tulpen
Bloeimaand april   mei  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Kleur Geel   Gemengd   Oranje   Rood   Roze  
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Tulipa