Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Tulpenbollen
Uitverkocht

Tulp Tarda Dasystemon

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 12
Latijnse naam Tulipa
Uitverkocht
Tulp Tarda Dasystemon is een heerlijk geurende tulp. Tarda bloeit in april met bijzonder mooie wit en zonnig gele bloemen. De bloemen worden ongeveer 10 cm hoog. Combineert prachtig met andere voorjaarsbloeiers en groenblijvende bodembedekkers. Prachtig om te verwilderen in de bloemborder of geplant in bloempotten voor op het terras of balkon.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Tulp Tarda Dasystemon is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tulp Tarda Dasystemon kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tulp Tarda Dasystemon kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tulp Tarda Dasystemon voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Tulpenbollen
Specificaties
sku 321-F-97063
Levertijd 2D
Plantmaand september   oktober   november   december  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt bloembollen   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Planttype Tulpen
Bloeimaand april   mei  
Kleur Geel   Wit  
Planthoogte 0 - 10 cm  
Aantal per verpakking 12
Latijnse naam Tulipa