Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Sneeuwklokjes
Uitverkocht

Sneeuwklokjes Flore Pleno

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 7
Latijnse naam Galanthus

Sneeuwklokjes Flore Pleno is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Sneeuwklokjes Flore Pleno kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Sneeuwklokjes Flore Pleno kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Sneeuwklokjes Flore Pleno voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Galanthus Flore Pleno is een bijzondere dubbelbloemige sneeuwklokje. Ze bloeit in januari, februari en maart. Sneeuwklokjes zijn prachtige en zeer onderhoudsvriendelijke bloembollen die extreme koude winters goed doorstaan. Flore Pleno is geen uitzondering. Sneeuwklokjes zijn ook uitstekend geschikt om te laten verwilderen in de tuin. 
Toon alle Sneeuwklokjes
Specificaties
sku 609-K-53410
Levertijd 2D
Planttype Sneeuwklokjes Sneeuwklokjes
Produkt bloembollen Bijen-Vlinders   Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand januari   februari   maart  
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Plantmaand onder Glas September Oktober November December
Kleur Wit  
Plantmaand september   oktober   november   december  
Planthoogte 0 - 10 cm  
Aantal per verpakking 7
Latijnse naam Galanthus