Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Narcissenbollen
-20%

Narcissen Grootbloemig Mix - Narcissus

€7,99 (Incl BTW €0,66)

Normale prijs: €9,99

Je bespaart 20%

Levertijd 2D
Aantal per verpakking 25
Latijnse naam Narcissus

Narcissen Grootbloemig Mix - Narcissus is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Narcissen Grootbloemig Mix - Narcissus kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Narcissen Grootbloemig Mix - Narcissus kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Narcissen Grootbloemig Mix - Narcissus voor slechts € 7,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Grootbloemige narcissen bloeien in maart en april met verschillende geelgekleurde klassieke bloemen waar u jaar na jaar van kunt genieten. Deze sterke, winterharde narcissenbollen zijn uitstekend geschikt om te laten verwilderen in de tuin.
Toon alle Narcissenbollen
Specificaties
sku 254-K-240805
Levertijd 2D
Plantmaand september   oktober   november   december  
Bloeimaand maart   april   mei  
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Kleur Gemengd  
Produkt bloembollen Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Planthoogte 10 - 40 cm  
Aantal per verpakking 25
Latijnse naam Narcissus