Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Krokusbollen
Uitverkocht

Krokus Grootbloemig Mix

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Crocus Vernus
Uitverkocht
Deze schitterende grootbloemige krokussen zijn een lust voor het oog en hebben een werkelijk prachtig kleurenpalet. Krokussen zijn ideale bloembolletjes om in groepen voorin in de bloemenborder te planten, of langs paden en wegen. U kunt ze ook in potten, containers en bloembakken planten, om uw huis en tuin op te vrolijken. Vooral aangeplant in grote groepen komen krokussen bijzonder mooi tot hun recht. Krokusbollen zijn onderhoudsarm en zeer geschikt om te laten verwilderen in de tuin; bijvoorbeeld in het gras, het bos en onder bomen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Krokus Grootbloemig Mix is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Krokus Grootbloemig Mix kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Krokus Grootbloemig Mix kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Krokus Grootbloemig Mix voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Krokusbollen
Specificaties
sku 404-F-97255
Levertijd 2D
Kleur Geel   Gemengd   Paars   Wit  
Plantmaand september   oktober   november   december  
Plantmaand onder Glas September Oktober November December
Bloeimaand februari   maart  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Produkt bloembollen   Bijen-Vlinders   Voorjaarsbloeiers
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Planttype Krokus
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Crocus Vernus