Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Krokusbollen
Uitverkocht

Saffraan krokus - Grootverpakking XL

€9,99 (Incl BTW €0,82)

Normale prijs: €14,99

Je bespaart 33%

Levertijd 2D
Aantal per verpakking 50
Latijnse naam Crocus Sativus

Saffraan krokus - Grootverpakking XL is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Saffraan krokus - Grootverpakking XL kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Saffraan krokus - Grootverpakking XL kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Saffraan krokus - Grootverpakking XL voor slechts € 9,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Crocus Sativus is een herfstbloeiende krokus. Dit bloembolletje is ook bekend als de Saffraankrokus. Van de meeldraden wordt saffraan gemaakt. Saffraan is vooral bekend als een (zeer dure) specerij. De meeldraden worden met de hand geoogst en gedroogd. U kunt zich voorstellen dat dit een zeer arbeidsintensief werkje is en dat er ontzettend veel meeldraden nodig zijn om 1 gram specerij te verzamelen. Naast specerij wordt saffraan soms ook gebruikt als kleurstof voor textiel en ook nog als medicijn. Wie kan zo n bijzondere, exotische schoonheid weerstaan?
Toon alle Krokusbollen
Specificaties
sku 010-S-00053
Levertijd 2D
Planthoogte 10 - 40 cm  
Kleur Paars  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt bloembollen Bijen-Vlinders   Zomerbloeiers
Plantmaand augustus   september   oktober   november  
Bloeimaand september   oktober   november  
Aantal per verpakking 50
Latijnse naam Crocus Sativus