Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Krokusbollen
Uitverkocht

Crocus Cream Beauty

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Crocus

Crocus Cream Beauty is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Crocus Cream Beauty kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Crocus Cream Beauty kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Crocus Cream Beauty voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Cream Beauty is een botanische soort met crèmekleurige, geurende bloemen. De krokus is een van de vroegst bloeiende bloembollen in de tuin en zeer geschikt voor verwildering. Mooi in het gazon, in potten of in groepen geplant voorin de bloemborder of onder heesters en bomen.
Toon alle Krokusbollen
Specificaties
sku 406-J-307660
Levertijd 2D
Kleur Geel  
Planttype Krokus Krokus
Bloeimaand februari   maart  
Plantmaand september   oktober   november   december  
Produkt bloembollen Bijen-Vlinders   Voorjaarsbloeiers
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planthoogte 0 - 10 cm  
Aantal per verpakking 20
Latijnse naam Crocus