Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Blauwe Druifjes
Uitverkocht

Blauwe Druifjes Mix (Grootverpakking) - Muscari

Nu met 40% korting

€9,99 €5,99

Levertijd 2D
Aantal per verpakking 50
Latijnse naam Muscari
Uitverkocht
Blauwe Druifjes (Muscari) zijn ideale bloembolletjes om te laten verwilderen in de tuin. Het is een geliefd bijenplantje met mooie kleine trosvormige blauwe bloemetjes. Deze prachtige onderhoudsvriendelijke bollen hebben weinig verzorging nodig om te gedijen. Blauwe Druifjes zijn zeer geschikt om in potten te kweken, binnen- of buiten en ook aangeplant langs paden en aan de rand van uw bloemborder, komt zij mooi tot haar recht.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Blauwe Druifjes Mix (Grootverpakking) - Muscari is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Blauwe Druifjes Mix (Grootverpakking) - Muscari kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Blauwe Druifjes Mix (Grootverpakking) - Muscari kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Blauwe Druifjes Mix (Grootverpakking) - Muscari voor slechts € 5,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Blauwe Druifjes
Specificaties
sku 685-F-97355
Levertijd 2D
Planttype Blauwe Druifjes
Plantmaand september   oktober   november   december  
Plantmaand onder Glas September Oktober November December
Produkt bloembollen   Bijen-Vlinders   Snijbloemen   (Ook)-Voor in huis   Voorjaarsbloeiers
Kleur Blauw   Gemengd   Paars   Wit  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Bloeimaand maart   april   mei  
Aantal per verpakking 50
Latijnse naam Muscari