Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Grondbewerking

Roestvrijstalen Klauwvorkje met Extra Lange Steel - Burgon en Ball

€23,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1

Roestvrijstalen Klauwvorkje met Extra Lange Steel - Burgon en Ball is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Roestvrijstalen Klauwvorkje met Extra Lange Steel - Burgon en Ball kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Roestvrijstalen Klauwvorkje met Extra Lange Steel - Burgon en Ball kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Roestvrijstalen Klauwvorkje met Extra Lange Steel - Burgon en Ball voor slechts € 23,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Extra lange handcultivator met drie tanden van koolstofstaal voor het losmaken van de grond. Met het verlengde heft kan je verder reiken, of hoef je minder snel op de knieën te werken.
 
Productinformatie:

Materiaal roestvrij staal met FSC houten handvat
" Bladbreedte: 7 cm
" Totale lengte: 47 cm
"
Toon alle Grondbewerking
Specificaties
sku LX-54019
Levertijd 4D
Produkt Huis-Tuin-Keuken Geschenken gereedschap
Aantal per verpakking 1