Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Vaste planten

Vrouwenmantel - Alchemilla mollis

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Alchemilla mollis

Vrouwenmantel - Alchemilla mollis is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Vrouwenmantel - Alchemilla mollis kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Vrouwenmantel - Alchemilla mollis kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Vrouwenmantel - Alchemilla mollis voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Vrouwenmantel (Alchemilla mollis) is een zeer populaire en bijzonder mooie bladplant die menige tuin siert. Alchemilla bloeit in juni tot augustus met een wolk van gele bloemen. Het is ook een uitstekende plant voor schaduwrijke tuinen. Vrouwenmantel is daarom een waardevolle vaste plant die in geen enkele tuin mag ontbreken. 

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen. 
Toon alle Vaste planten
Specificaties
sku A-0100-10074-B
Levertijd 4D
Kleur Geel  
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Potmaat P9  
Bloeimaand mei   juni   juli   augustus   september  
Standplaats volle zon  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Planthoogte 40 - 60 cm  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Alchemilla mollis