Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Stokrozen

Stokroos Wit - Alcea Rosea

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Alcea Rosea

Stokroos Wit - Alcea Rosea is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Stokroos Wit - Alcea Rosea kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Stokroos Wit - Alcea Rosea kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Stokroos Wit - Alcea Rosea voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Stokrozen zijn trouwe cottage garden planten die ook voor een mooie verticale element zorgen in de tuin. Ideaal geschikt om achterin de bloemborder te planten of schuttingen te verbergen. Alcea Rosea is een bijzondere dubbel bloemige stokroos, met rijk gevulde fluweelzachte bloemen. Deze soort kan wel tot 200 cm hoog worden. Ook zeer geschikt als snijbloem.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
Toon alle Stokrozen
Specificaties
sku A-0100-10070
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Potmaat P9  
Kleur Wit  
Planttype Vaste planten-tuinklaar Stokroos
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Planthoogte
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Alcea Rosea