Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Rhododendron

Rhododendron Cunningham's White

€18,99 (Incl BTW €1,57)
Levertijd 6D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Rhododendron

Rhododendron Cunningham's White is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Rhododendron Cunningham's White kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Rhododendron Cunningham's White kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Rhododendron Cunningham's White voor slechts € 18,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Rhododendron zijn statige sierstruiken die ook in de tuin mooi tot zijn recht komt in de bloemborder, in verschillende kleurencombinaties. 

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
Toon alle Rhododendron
Specificaties
sku WFP-0088
Levertijd 6D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Planthoogte 60 cm en groter  
Bloeimaand april   mei   juni  
Produkt Vaste planten Groenblijvend   Bodembedekkers   Voorjaarsbloeiers
Standplaats half schaduw   volle zon  
Kleur Wit  
Potmaat C5  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Rhododendron