Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Potplanten

Euphorbia amygdaloides Purpurea - Amandelwolfsmelk paars

€3,99 (Incl BTW €0,33)
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Euphorbia amygdaloides Purpurea

Euphorbia amygdaloides Purpurea - Amandelwolfsmelk paars is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Euphorbia amygdaloides Purpurea - Amandelwolfsmelk paars kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Euphorbia amygdaloides Purpurea - Amandelwolfsmelk paars kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Euphorbia amygdaloides Purpurea - Amandelwolfsmelk paars voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Amandelwolfsmelk paars (Euphorbia amygdaloides 'Purpurea') is een wintergroene plant met paars-rood blad en gele schutbladeren. Het is een prachtige plant voor de rotstuin. Groeit prima in de zon en halfschaduw. 

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen. 
Toon alle Potplanten
Specificaties
sku A-0500-10395-B
Levertijd 4D
Bloeimaand mei   juni   juli  
Planthoogte 10 - 40 cm   40 - 60 cm  
Kleur Geel   Paars  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Produkt Vaste planten Groenblijvend   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Potmaat P9  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Euphorbia amygdaloides Purpurea