Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Pioenroos
Uitverkocht

Pioenroos Top Brass - Paeonia

€8,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Paeonia
Uitverkocht
Deze pioenroos is een zeldzame en klassieke, veelgezochte variëteit. Top Brass is een bijzonder mooie vintage pioenroos met elegante volle zachtroze bloemen met een gouden hart. Deze variëteit is een prachtige aanwinst in uw tuin.

Paeonia (pioenroos) komt van het Griekse woord paioon wat geneesheer van de Griekse goden betekend, De pioenroos is één van de oudste in cultuur zijnde planten en heeft enige jaren nodig om tot volle bloei te komen. Ze worden ongeveer 80 cm hoog en bloeien in mei/juni. Volledige bloei vindt vanaf het tweede jaar na aanplant plaats. U kunt de Pioenroos het beste zo spoedig mogelijk planten, niet te diep, Max. 3 cm aarde boven de plant. De grond goed aandrukken en in het begin voldoende vochtig houden. Uit cultuurmateriaal vermeerderd. TIP: Naarmate de plant langer staat geeft ze meer bloemen, die heel goed als snijbloem gebruikt kunnen worden .
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Pioenroos Top Brass - Paeonia is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Pioenroos Top Brass - Paeonia kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Pioenroos Top Brass - Paeonia kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Pioenroos Top Brass - Paeonia voor slechts € 8,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Pioenroos
Specificaties
sku 4590-J-126900
Levertijd 2D
Kleur Geel   Roze   Wit  
Produkt Vaste planten   Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Standplaats half schaduw   volle zon  
Potmaat Wortelstok  
Planthoogte
Planttype Vaste planten-tuinklaar Pioenroos
Plantmaand maart   april   mei  
Bloeimaand mei   juni  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Paeonia