Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Gladiolen bollen
-32%

Gladiolen Grootbloemig (Voordeelzak)

€16,99

Normale prijs: €24,99

Je bespaart 32%

Levertijd 2D
Aantal per verpakking 100
Latijnse naam Gladiolus

Gladiolen Grootbloemig (Voordeelzak) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Gladiolen Grootbloemig (Voordeelzak) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Gladiolen Grootbloemig (Voordeelzak) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Gladiolen Grootbloemig (Voordeelzak) voor slechts € 16,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Gladiolen zijn zeer geliefde en populaire bloembollen. Het zijn uitstekende snijbloemen en worden veel gebruikt en verkocht door bloemisten. Onze gemengd gekleurde Grootbloemige Galdiolen mix zal u zeker niet teleurstellen, met hun exquisite bloei de hele zomer door, voor een zeer voordelige prijs! 

Toon alle Gladiolen bollen
Specificaties
sku 010-F-6715
Levertijd 2D
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Plantmaand maart   april   mei  
Produkt bloembollen Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Kleur Geel   Gemengd   Paars   Rood   Roze   Wit  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Plantmaand onder Glas April Mei Juni
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planttype Gladiolen
Aantal per verpakking 100
Latijnse naam Gladiolus