Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Freesia bollen
Uitverkocht

Freesia Dubbel Mix

€8,99

Normale prijs: €12,99

Je bespaart 31%

Levertijd 2D
Aantal per verpakking 50
Latijnse naam Freesia

Freesia Dubbel Mix is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Freesia Dubbel Mix kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Freesia Dubbel Mix kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Freesia Dubbel Mix voor slechts € 8,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Freesias zijn fraaie dubbele bloemen die bloeien op sterke stelen. Ze zijn bovendien heerlijk geurend. Ook heel geschikt voor aanplant op potten.
  • Geurende snijbloemen van Augustus tot Oktober
  • Stelt weinig eisen
  • Volgroeide hoogte 30 - 35 cm
Plant Freesia's in vochtige grond en dan een paar dagen niet bewateren om te voorkomen dat de knollen verrotten. Plant de knollen in het voorjaar tot half april, de Freesia s bloeien dan in juli/augustus. Freesia s zijn niet winterhard en zullen bevriezen, vandaar dat de knollen gerooid moeten worden in het najaar. Na het rooien de knollen drogen en bij 30 graden weer rijp laten worden. Tevens is half schaduw beter voor de freesia, dan volle zon.
Toon alle Freesia bollen
Specificaties
sku 673-K-132895
Levertijd 2D
Standplaats half schaduw  
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Planttype Gemengde collecties Freesia
Kleur Geel   Gemengd   Paars   Rood   Roze   Wit  
Produkt bloembollen Geurend   Snijbloemen   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Plantmaand onder Glas Maart April Mei
Plantmaand maart   april   mei  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Aantal per verpakking 50
Latijnse naam Freesia