Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Freesia bollen

Freesia Tigridia (Tijgerbloem) Mix

€4,99
Aantal per verpakking 15
Latijnse naam Tigridia Pavonia

Freesia Tigridia (Tijgerbloem) Mix is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Freesia Tigridia (Tijgerbloem) Mix kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Freesia Tigridia (Tijgerbloem) Mix kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Freesia Tigridia (Tijgerbloem) Mix voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Specificaties
sku 1840-F-97675
Aantal per verpakking 15
Latijnse naam Tigridia Pavonia