Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Biologische bloembollen
Uitverkocht

Biologische Bloembollen: Freesia Enkel Mix

€5,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Freesia
Uitverkocht
Freesias zijn fraaie bloemen die bloeien op sterke stelen. Ze zijn bovendien heerlijk geurend. Ook heel geschikt voor aanplant op potten. Zij houden van een zonnige standplaats.
  • Geurende snijbloemen van Augustus tot Oktober
  • Stelt weinig eisen
  • Volgroeide hoogte 30 - 35 cm
Plant Freesia's in vochtige grond en dan een paar dagen niet bewateren om te voorkomen dat de knollen verrotten. Plant de knollen in het voorjaar tot half april, de Freesia bloeien dan in juli/augustus. Freesia s zijn niet winterhard en zullen bevriezen, vandaar dat de knollen gerooid moeten worden in het najaar. Na het rooien de knollen drogen en bij 30 graden weer rijp laten worden. Tevens is half schaduw beter voor de freesia, dan volle zon.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Biologische Bloembollen: Freesia Enkel Mix is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Biologische Bloembollen: Freesia Enkel Mix kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Biologische Bloembollen: Freesia Enkel Mix kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Biologische Bloembollen: Freesia Enkel Mix voor slechts € 5,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Biologische bloembollen
Specificaties
sku 8010-F-8156
Levertijd 2D
Planthoogte 10 - 40 cm   40 - 60 cm  
Produkt bloembollen   Geurend   Snijbloemen   Biologische-Ecologische bollen   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand juni   juli   augustus   september  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planttype Freesia
Kleur Geel   Gemengd   Rood   Roze   Wit  
Plantmaand maart   april   mei  
Aantal per verpakking 10
Latijnse naam Freesia