Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Phlox planten

Phlox Mix - Vlammenbloem

€14,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 5
Latijnse naam Phlox

Phlox Mix - Vlammenbloem is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Phlox Mix - Vlammenbloem kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Phlox Mix - Vlammenbloem kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Phlox Mix - Vlammenbloem voor slechts € 14,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Phlox Mix - Vlammenbloemen gemengd. Phlox is een geurige en kleurige vaste plant die mooi te combineren is met Sedum, Margrieten, Oriëntaalse Lelies, Pioenrozen en Irissen. Phloxen zijn ideale borderplanten die vlinders en bijen trekken. De langbloeiende Phlox levert ook goede snijbloemen.
  • Geurende snijbloemen van juli tot september
  • Winterhard
  • Prefereert goed waterdoorlatende grond en een zonnig plekje
  • Volgroeide hoogte 80 - 120 cm
Toon alle Phlox planten
Specificaties
sku 6858-J-133460
Levertijd 2D
Plantmaand maart   april   mei  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt bloembollen Snijbloemen   Zomerbloeiers
Planttype Phlox
Bloeimaand juli   augustus   september  
Planthoogte 60 cm en groter  
Kleur Gemengd  
Aantal per verpakking 5
Latijnse naam Phlox