Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Pioenroos
Uitverkocht

Pioenroos Karl Rosenfield - Paeonia

Nu met 13% korting

€7,99 €6,99

Levertijd 2D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Paeonia
Een klassieke pioenroos met rijke, goedgevulde diep rood/roze bloemen. Haar bloemen zijn heerlijk geurend. Een perfecte snijbloem, maar komt het mooist tot haar recht in volle bloei in de tuin.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Pioenroos Karl Rosenfield - Paeonia is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Pioenroos Karl Rosenfield - Paeonia kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Pioenroos Karl Rosenfield - Paeonia kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Pioenroos Karl Rosenfield - Paeonia voor slechts € 6,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Pioenroos
Specificaties
sku 4510-F-97680
Levertijd 2D
Standplaats half schaduw   volle zon  
Bloeimaand juni   juli  
Produkt Vaste planten   Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Voorjaarsbloeiers
Kleur Rood   Roze  
Plantmaand juni   juli  
Planttype Vaste planten-tuinklaar Pioenroos
Planthoogte
Potmaat Wortelstok  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Paeonia