Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Pioenroos
Uitverkocht

Paeonia Coral Sunset – Pioenroos

€5,99
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Paeonia
Levertijd 2D
Uitverkocht
Paeonia Coral Sunset - Pioenroos. Een klassieke pioenroos met rijke, goedgevulde koraalroze bloemen. Haar bloemen zijn heerlijk geurend. Een perfecte snijbloem, maar komt het mooist tot haar recht in volle bloei in de tuin.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen. 
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Paeonia Coral Sunset – Pioenroos is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Paeonia Coral Sunset – Pioenroos kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Paeonia Coral Sunset – Pioenroos kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Paeonia Coral Sunset – Pioenroos voor slechts € 5,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Pioenroos
Specificaties
sku A-2700-12024
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Paeonia
Levertijd 2D
Bloeimaand mei   juni  
Kleur Roze  
Plantmaand maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Standplaats volle schaduw   half schaduw  
Produkt Biologische-Ecologische zaden Vaste planten   Bijen-Vlinders   Snijbloemen