Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Maagdenpalm

Vinca Major Variegata Grote Maagdenpalm

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Vinca Major Variegata

Vinca Major Variegata Grote Maagdenpalm is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Vinca Major Variegata Grote Maagdenpalm kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Vinca Major Variegata Grote Maagdenpalm kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Vinca Major Variegata Grote Maagdenpalm voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Vinca Major Variegata Grote Maagdenpalm. Vinca major Variegata is een groenblijvende bodembedekker met bont blad. Bloeit van april tot juli, met mooie paarse bloemen. Maagdenpalm is een zeer mooie tuinplant, die uitstekend groeit en bloeit in schaduwrijke plekken. Vanwege zijn groeiwijze, een ideale bodembedekker om onkruid tegen te gaan. 

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
Toon alle Maagdenpalm
Specificaties
sku A-2200-11162
Levertijd 4D
Bloeimaand februari   maart   april   mei   juni  
Produkt Vaste planten Snijbloemen   Bodembedekkers   Voorjaarsbloeiers
Potmaat P9  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Kleur Blauw  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Standplaats half schaduw   volle zon  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Vinca Major Variegata