Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Klimrozen

Klimroos Golden Climber

€18,99
Levertijd 6D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Rosa
Klimrozen zijn romantisch en adembenemend wanneer ze in volle bloei zijn. Klimroos Golden Climber is een mooie en zeer populaire klimroos, gemakkelijk te kweken met een lange bloei.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Klimroos Golden Climber is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Klimroos Golden Climber kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Klimroos Golden Climber kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Klimroos Golden Climber voor slechts € 18,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Klimrozen
Specificaties
sku WFP-0147
Levertijd 6D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Produkt Vaste planten   Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Klimplant   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Planthoogte
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober  
Planttype Vaste planten-tuinklaar Andere
Standplaats half schaduw   volle zon  
Potmaat C2  
Kleur Geel  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Rosa