Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Klimop planten
Uitverkocht

Klimop Goldheart - Hedera Helix C2

€16,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Hedera Helix

Klimop Goldheart - Hedera Helix C2 is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Klimop Goldheart - Hedera Helix C2 kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Klimop Goldheart - Hedera Helix C2 kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Klimop Goldheart - Hedera Helix C2 voor slechts € 16,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
De Klimop Goldheart - Hedera Helix is één van de meest bekende kleinbladige klimplanten in de tuin. Deze klimop heeft zijn populariteit te danken aan zijn snelle groei en zijn winterhardheid. Met zijn kleine, wintergroene blad wordt de Helix vaak gebruikt om  tuinschermen of gaaspanelen mee te bedekken. Wordt ook wel als bodembedekker gebruikt. Deze plant kan eigenlijk overal worden geplaatst. Van een zonnige tot meest donkere plaats in de tuin. De Hedera helix ook geschikt is als kamerplant.  Potmaat: C2

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen (+ - 20cm). Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
Toon alle Klimop planten
Specificaties
sku WFP-0206
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Produkt Vaste planten Groenblijvend   Klimplant Haagplanten
Bloeimaand juni   juli   augustus   september   oktober  
Potmaat C2  
Planttype Vaste planten-tuinklaar Andere
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planthoogte 60 cm en groter  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Hedera Helix