Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Hosta planten

Hosta Francee - Hartlelie (Potplant)

€4,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Hosta Francee

Hosta Francee - Hartlelie (Potplant) is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Hosta Francee - Hartlelie (Potplant) kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Hosta Francee - Hartlelie (Potplant) kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Hosta Francee - Hartlelie (Potplant) voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Hosta Francee is een winterharde vaste plant. De plant licht schaduwrijke plekken mooi op, want ze ontwikkelt groot en weelderig groen en wit geaderd blad. Zeer sierlijk. Hosta's zijn schaduwminnende planten, die ook prima op een zonnig plekje kunnen groeien, mits ze geplant worden in vochtige, humusrijke grond. Ook uitstekend geschikt als potplant of als randbeplanting langs de vijver.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
Toon alle Hosta planten
Specificaties
sku A-0800-10545
Levertijd 4D
Bloeimaand juli   augustus  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers
Potmaat P9  
Kleur Blauw  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Planttype Hosta
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Hosta Francee