Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Hosta planten

Hosta Sieboldii Blauwe / Sieboldiana - Hartlelie

€4,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Hosta siebolda Elegans

Hosta Sieboldii Blauwe / Sieboldiana - Hartlelie is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Hosta Sieboldii Blauwe / Sieboldiana - Hartlelie kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Hosta Sieboldii Blauwe / Sieboldiana - Hartlelie kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Hosta Sieboldii Blauwe / Sieboldiana - Hartlelie voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Blauwe Hosta Sieboldii / sieboldiana 'Elegans' is een zeer geliefde en populaire soort. De plant ontwikkelt groot en weelderig blauwgroen gekleurd blad. Zeer sierlijk. Hosta's zijn schaduwminnende planten, die ook prima op een zonnig kunnen plekje groeien, mits ze geplant worden in vochtige, humusrijke grond. Ook uitstekend geschikt als potplant.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen. 
Toon alle Hosta planten
Specificaties
sku A-0800-10570
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Potmaat P9  
Kleur Blauw  
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Bodembedekkers   Zomerbloeiers
Planthoogte 10 - 40 cm  
Bloeimaand juli   augustus  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Hosta siebolda Elegans