Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Hosta planten

Hosta White Feather

€5,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Hosta

Hosta White Feather is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Hosta White Feather kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Hosta White Feather kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Hosta White Feather voor slechts € 5,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Hosta White Feather heeft een prachtig roomwit blad met groene aderen. Een schitterende sierplant op schaduwrijke plekken. Mooi te combineren met bijvoorbeeld witbloeiende vaste planten en varens. Hosta's zijn schaduwminnende planten, die ook prima op een zonnig plekje kunnen groeien, mits ze geplant worden in vochtige, humusrijke grond. Ook uitstekend geschikt als potplant. Deze plant wordt geleverd als wortelstok.
Toon alle Hosta planten
Specificaties
sku 4240-J-125050
Levertijd 2D
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   Snijbloemen   Zomerbloeiers
Kleur Wit  
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Potmaat Wortelstok  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Plantmaand maart   april   mei  
Bloeimaand juli   augustus  
Planttype Vaste planten-tuinklaar Hosta
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Hosta