Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Groenblijvende planten

Echte Gamander - Teucrium chamaedrys

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Teucrium chamaedrys

Echte Gamander - Teucrium chamaedrys is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Echte Gamander - Teucrium chamaedrys kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Echte Gamander - Teucrium chamaedrys kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Echte Gamander - Teucrium chamaedrys voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Echte Gamander (Teucrium chamaedrys) is een prachtige bijenplant, behorende tot de lipbloemenfamilie. Het is een groenblijvende plant met lichtroze bloemen van juli tot en met september. Echte Gamander kan ook geplant worden om lage hegjes te creëren. In de natuur is deze bijzonder mooie plant bijna uitgestorven en daarom is het de moeite waard om deze schoonheid in de tuin te planten. 

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen. 
Toon alle Groenblijvende planten
Specificaties
sku A-2000-11080
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Kleur Roze  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Bloeimaand augustus   september  
Standplaats volle zon  
Potmaat P9  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Produkt Bijen-Vlinders   Groenblijvend   Haagplanten Zomerbloeiers
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Teucrium chamaedrys