Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Gipskruid planten

Gypsophila repens Alba - Kruipend gipskruid

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Gypsophila repens Alba

Gypsophila repens Alba - Kruipend gipskruid is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Gypsophila repens Alba - Kruipend gipskruid kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Gypsophila repens Alba - Kruipend gipskruid kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Gypsophila repens Alba - Kruipend gipskruid voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Kruipend gipskruid (Gypsophila repens 'Alba') is een laagblijvende, halfwintergroene vaste plant. Gypsophila repens 'Alba' bloeit uitbundig met een wolk van witte stervormige bloemen van juni tot augustus. Kruipend gipskruid is een prachtige onderhoudsvriendelijke tuinplant met een enorme sierwaarde. Gipskruid gedijt zelfs uitstekend in arme, zandachtige grond en is een geweldige bordervuller.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen. 
Toon alle Gipskruid planten
Specificaties
sku A-0700-10460
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Planttype Vaste planten-tuinklaar Gypsophila
Standplaats half schaduw   volle zon  
Potmaat P9  
Produkt Vaste planten Snijbloemen   Bodembedekkers   Zomerbloeiers Voorjaarsbloeiers
Bloeimaand mei   juni   juli  
Planthoogte 10 - 40 cm  
Kleur Wit  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Gypsophila repens Alba