Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Gipskruid planten
Uitverkocht

Gypsophila Perfecta - Gipskruid

€6,99 (Incl BTW €0,58)
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Gypsophila paniculata

Gypsophila Perfecta - Gipskruid is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Gypsophila Perfecta - Gipskruid kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Gypsophila Perfecta - Gipskruid kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Gypsophila Perfecta - Gipskruid voor slechts € 6,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Gypsophila Perfecta - Gipskruid. Zonminnende Gypsophila, beter bekend als Gipskruid, is een typisch onderhoudsvriendelijke tuinplant waar iedereen van houdt. Gipskruid gedijt zelfs prima in arme, zandachtige grond en zijn geweldige border vullers. Natuurlijk is gipskruid ook bekend omdat het fantastische snij  en droogbloemen zijn.
Toon alle Gipskruid planten
Specificaties
sku 6270-J-123080
Levertijd 2D
Produkt Vaste planten Snijbloemen   Zomerbloeiers
Bloeimaand juli   augustus  
Plantmaand maart   april   mei  
Standplaats volle schaduw   half schaduw   volle zon  
Planthoogte 60 cm en groter  
Kleur Wit  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Gypsophila paniculata