Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Clematis

Clematis Ville de Lyon - Bosrank

€17,99
Levertijd 6D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Clematis

Clematis Ville de Lyon - Bosrank is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Clematis Ville de Lyon - Bosrank kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Clematis Ville de Lyon - Bosrank kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Clematis Ville de Lyon - Bosrank voor slechts € 17,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Clematis Ville de Lyon  is een echte tuinklassieker   een prachtige bosplant die bekend staat om haar krachtige groei en overvloedige bloei. Clematis (Bosrank) kan zowel in potten als in de tuin geplant worden, in lichte, humusrijke grond in halfschaduw tot volle zon. Vooral in combinatie met groenblijvende klimplanten zoals klimop (hedera) komen de bloemen mooi tot hun recht. Deze Clematis is goed tot zeer goed winterhard.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
Toon alle Clematis
Specificaties
sku WFP-0115
Levertijd 6D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Planthoogte
Kleur Paars   Rood   Roze  
Planttype Vaste planten-tuinklaar Andere
Standplaats half schaduw   volle zon  
Bloeimaand juli   augustus   september  
Produkt Vaste planten Bijen-Vlinders   Klimplant Zomerbloeiers
Potmaat C2  
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Clematis