Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Canna planten
Uitverkocht

Canna Geel

€4,99
Levertijd 2D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Canna
Uitverkocht
Prachtig, groot, gedurfd, grootbladerige Canna Lelies. Deze geelbloeiende Canna bloembollen zijn een prachtige aanvulling op uw bloembollen collectie. Cannas zijn zeer sterke groeiers die makkelijk tot wel 1 meter hoog worden, met spectaculaire grote bladeren en tropische bloemen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Canna Geel is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Canna Geel kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Canna Geel kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Canna Geel voor slechts € 4,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Canna planten
Specificaties
sku 3510-J-111680
Levertijd 2D
Plantmaand maart   april   mei   juni  
Planttype Vaste planten-tuinklaar Canna
Produkt bloembollen   Vaste planten   Zomerbloeiers  
Bloeimaand augustus   september   oktober  
Kleur Geel  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planthoogte
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Canna