Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Borderplanten

Tuinborder Wintergroene Border Modeste Herwig

€124,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 28
Latijnse naam Aucuba, Calluna, Choisya, Hebe, Hedera

Tuinborder Wintergroene Border Modeste Herwig is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tuinborder Wintergroene Border Modeste Herwig kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tuinborder Wintergroene Border Modeste Herwig kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tuinborder Wintergroene Border Modeste Herwig voor slechts € 124,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving
Met dit borderpakket maakt u zelf in een handomdraai een wintergroene border. Alle soorten houden hun blad in de winter. Calluna en Mahonia bloeien zelfs in de winterperiode. Het duurt even voor de struiken de ruimte op de plattegrond innemen, u kunt aanvullen met tijdelijke beplanting zoals Solanum (foto), bergthee (Gaultheria) of winterviolen. De beplanting is geschikt voor een plekje in de halfschaduw. De soorten zullen het best groeien in voedselrijke tuingrond die goed doorlatend is. Bescherm de Hebe tegen stenge vorst.

Kant-en-klare tuinborder met vaste planten. Dit schitterend pakket is speciaal ontworpen voor Tuincentrum Koeman door een van de bekendste tuinontwerpers van Nederland Modeste Herwig. Het pakket bevat alle vaste planten en een beplantingsplan waarmee in een handomdraai een schitterende kleurrijke wordt gecreëerd! Koop nu en ontvangt een professioneel ontworpen border, inclusief alle vaste tuinplanten en een beplantingsplan. Makkelijker kan het niet! 
 
28 planten.
De geleverde planten zijn geschikt voor een border van 4 bij 1,5 meter. 

U ontvangt:
1. Aucuba japonica Crotonifolia
2. Calluna vulgaris
3. Choisya ternata
4. Hebe Andersonii-hybride Variegata
5. Hedera helix Glacier
6. Juniperus communis Compressa
7. Mahonia Apollo

De levering van sommige planten is seizoensgebonden, het kan voorkomen dat sommige planten niet direct leverbaar zijn. Mocht dit het geval zijn, dan zullen wij de plant vervangen door een soortgelijk product.
Toon alle Borderplanten
Specificaties
sku MH-WG-28
Levertijd 4D
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Bloeimaand april   mei   juni  
Standplaats half schaduw   volle zon  
Produkt Vaste planten Geurend   Groenblijvend   Klimplant Bodembedekkers   Winterbloeiers Voorjaarsbloeiers
Kleur Geel   Gemengd  
Planthoogte 0 - 10 cm   10 - 40 cm   40 - 60 cm  
Planttype Vaste planten-tuinklaar Andere
Aantal per verpakking 28
Latijnse naam Aucuba, Calluna, Choisya, Hebe, Hedera