Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Borderplanten
-20%

Tuinborder Geurende Border Modeste Herwig

Nu met 20% korting

€249,99 €199,99

Levertijd 4D
Aantal per verpakking 60
Latijnse naam Lavandula, Santolina, Thymus
Met dit borderpakket maakt u zelf in een handomdraai een heerlijk geurende border. De geuren komen goed vrij als u de blaadjes even tussen uw vingers wrijft. De bloemen zullen ook volop vlinders en bijen aantrekken. Alle soorten kunnen goed gedroogd worden voor geurboeketjes of een pot pouri.
De beplanting is geschikt voor een plekje in de volle zon met vrij droge, goed gedraineerde grond. Snoei de lavendel en de Santolina in het voorjaar en nog eens na de bloei.

Kant-en-klare tuinborder met vaste planten. Dit schitterend pakket is speciaal ontworpen voor Tuincentrum Koeman door een van de bekendste tuinontwerpers van Nederland Modeste Herwig. Het pakket bevat alle vaste planten en een beplantingsplan waarmee in een handomdraai een schitterende kleurrijke wordt gecreëerd! Koop nu en ontvangt een professioneel ontworpen border, inclusief alle vaste tuinplanten en een beplantingsplan. Makkelijker kan het niet! 
60 planten.
De geleverde planten zijn geschikt voor twee borders van 3 bij 2,5 meter.

U ontvangt:
1. Lavandula angustifolia Alba
2. Lavandula angustifolia Dwarf Blue
3. Lavandula angustifolia Hidcote
4. Santolina chamaecyparissus
5. Thymus Bertram Anderson
6. Thymus Doone Valley
7. Thymus citriodorus Aureus
8. Thymus praecox Purple Beauty

De levering van sommige planten is seizoensgebonden, het kan voorkomen dat sommige planten niet direct leverbaar zijn. Mocht dit het geval zijn, dan zullen wij de plant vervangen door een soortgelijk product.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Tuinborder Geurende Border Modeste Herwig is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Tuinborder Geurende Border Modeste Herwig kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Tuinborder Geurende Border Modeste Herwig kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Tuinborder Geurende Border Modeste Herwig voor slechts € 199,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Borderplanten
Specificaties
sku MH-G-60
Levertijd 4D
Kleur Geel   Gemengd   Paars   Roze  
Bloeimaand juni   juli   augustus  
Produkt Vaste planten   Bijen-Vlinders   Geurend   Snijbloemen   Bodembedekkers   Zomerbloeiers   Voorjaarsbloeiers
Standplaats half schaduw   volle zon  
Planthoogte 0 - 10 cm   10 - 40 cm   40 - 60 cm  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Planttype Vaste planten-tuinklaar Andere
Aantal per verpakking 60
Latijnse naam Lavandula, Santolina, Thymus