Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Geurende planten

Heiligenbloem - Santolina Chamaecyparissus

€3,99
Levertijd 4D
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Santolina Chamaecyparissus
Santolina Chamaecyparisus, ook bekend als heiligenbloem of cypressenkruid, is een wintergroene, vaste plant/miniheester, die structuur geeft aan de tuin. Rijkbloeiend, met vele kleine bolvormige, heldergele bloemen van juli tot augustus. Deze plant is uitstekend geschikt om te planten op plekken die voor andere planten vaak te zonnig of te droog zijn. Een uitstekende rotsplant en ook zeer geschikt voor beplanting in potten op het terras.

Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 17 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.
SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Omschrijving

Heiligenbloem - Santolina Chamaecyparissus is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Heiligenbloem - Santolina Chamaecyparissus kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Heiligenbloem - Santolina Chamaecyparissus kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Heiligenbloem - Santolina Chamaecyparissus voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

Toon alle Geurende planten
Specificaties
sku A-1900-11001-B
Levertijd 4D
Bloeimaand juli   augustus  
Produkt Vaste planten   Geurend   Groenblijvend   Bodembedekkers   Zomerbloeiers  
Plantmaand januari   februari   maart   april   mei   juni   juli   augustus   september   oktober   november   december  
Potmaat P9  
Planthoogte 40 - 60 cm  
Kleur Geel  
Standplaats volle zon  
Planttype Vaste planten-tuinklaar
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Santolina Chamaecyparissus