Geen producten in winkelwagen Shop nu
You have no items in the quote request cart Shop nu
Terug naar Agapanthus
-50%

Scadoxus multiflorus - Poederkwast

€3,99

Normale prijs: €7,99

Je bespaart 50%

Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Scadoxus multiflorus

Scadoxus multiflorus - Poederkwast is een speciaal geselecteerd tuinproduct uit ons assortiment. Scadoxus multiflorus - Poederkwast kunt u bij Tuincentrum Koeman en door heel Nederland laten bezorgen (bestellingen vanaf ordergrootte €99,99 hebben geen verzendkosten). De verpakking bevat gedetailleerde gebruiksinstructies. Dit maakt het ook voor de beginnende tuinliefhebber eenvoudig om te gebruiken en zijn of haar tuin mee te verfraaien!

Scadoxus multiflorus - Poederkwast kopen bij Tuincentrum Koeman  betekent dat u een gegarandeerde topkwaliteit tuinproducten zult ontvangen. Tevens besteden wij veel aandacht aan het uiterlijk en de vormgeving van onze tuincentrum producten. U kunt onze producten dan ook met een gerust hart bestellen om aan iemand cadeau te geven.

Ten slotte: Wij besteden veel zorg aan het selecteren en verzenden van onze . U mag van ons dan ook uitmuntende service en extreem scherpe prijzen verwachten!

Bestel uw Scadoxus multiflorus - Poederkwast voor slechts € 3,99 excl. verzending (vanaf ordergrootte €99,99 gratis verzending) door heel Nederland.

 

SNELLE LEVERING, SCHERPE PRIJZEN
PERSOONLIJKE KLANTENSERVICE
GEGARANDEERDE TOPKWALITEIT
Specificaties
sku 4155-K-ZK0121
Aantal per verpakking 1
Latijnse naam Scadoxus multiflorus